Spaans leren in Conil met passie en plezier

Costa de la Luz Vakantie » Conil de la Frontera » Spaans leren

Geliefde bestemming voor taalvakantie

De makkelijkste, snelste én leukste manier om Spaans te leren, is aan een taalschool in Spanje of Latijns-Amerika. In Conil de la Frontera zijn twee taalscholen waar jaarlijks vele internationale cursisten een cursus Spaans volgen en zich onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur. De typisch Andalusische charme van het dorp en de levendige sfeer maken, in combinatie met zon, zee & strand, Conil tot een zeer geliefde bestemming voor een taalvakantie.
 

Tijdens de lessen wordt alleen Spaans gesprokenSpaans leren met passie en plezier

Academia Andaluza en Academia Atlantika, de taalscholen in Conil, zijn beide geaccrediteerd door Institutio Cervantes en verzorgen al 20 jaar cursussen Spaans voor buitenlanders. Er wordt lesgegeven volgens de ‘directe methode’, waarbij alleen Spaans wordt gesproken tijdens de lessen. Ook beginners krijgen les zonder tussenkomst van een andere taal en met verbluffende resultaten. Alle docenten zijn speciaal opgeleid en zetten zich vol enthousiasme in om cursisten de Spaanse taal op een effectieve, leuke en afwisselende manier te leren.
 

Internationale vrienden voor het leven

De cursisten die naar Conil komen voor een taalvakantie zijn afkomstig uit de hele wereld en van alle leeftijden. De meesten delen een appartement met andere cursisten of verblijven in een door de taalschool geselecteerd gastgezin. Omdat de meerderheid alleen komt en er sprake is van een gedeelde passie voor Spanje en de Spaanse taal, ontstaat er al snel een groepsgevoel. Ook buiten de Spaanse lessen om trekken cursisten veel met elkaar op en dat resulteert vaak in internationale vriendschappen voor het leven.
 

Bezoek aan de Feria del Caballo in JerezKennismaken met rijke Spaanse cultuur

Een cursus Spaans aan een taalschool in Conil is meer dan enthousiaste docenten, leuke lesmethoden en internationale vrienden. Naast de lessen organiseren de taalscholen veel activiteiten en excursies die de cursisten laten kennismaken met de rijke cultuur van Andalusië en Spanje. Populaire activiteiten zijn de tour de tapas, de flamenco avond en het gezamenlijk bereiden van typisch Spaanse gerechten. Populaire excursies zijn de trips naar Cádiz, Vejer de la Frontera en Tarifa en het jaarlijkse bezoek aan de Feria del Caballo in Jerez.
 

Spaans aan het strand

Veel cursisten in Conil zijn terugkerende cursisten die het witte dorp in hun hart hebben gesloten. De mooie brede zandstranden van Conil en vele zonuren hebben daar ongetwijfeld ook een rol in gespeeld. Een taalvakantie in Conil is een taalvakantie in het echte Spanje én aan het strand. Na de les nemen zonaanbidders hun huiswerk mee naar het strand, terwijl sportievelingen een cursus Spaans combineren met golfsurfen of kitesurfen. Uiteindelijk komt iedereen elkaar weer tegen bij strandbar La Ola, waar je met je voeten in het zand kunt genieten van de zonsondergang.Overzicht Spaanse taalscholen in Conil de la Frontera

 

Academia Andaluza

Kleine taalschool met een familiaire sfeer, gevestigd in een typisch Andalusisch pand op loopafstand van het strand en het centrum. Cursussen Spaans op alle niveaus in kleine klassen. Workshops (o.a. conversatie, Spaanse literatuur en flamenco). Enthousiaste en ervaren docenten. Veel buitenschoolse activiteiten.

Adres: Calle Confederación 13
Telefoon: +34 956 440 552
Website: Academia Andaluza

Cursussen Spaans in kleine klassen

 

Academia Atlantika

Grotere taalschool gevestigd in het centrum op korte afstand van het strand. Spaanse les op alle niveaus en voor verschillende doelgroepen (o.a. business professionals en 60-plussers). Spaans leren in combinatie met tennis, golfsurfen of kitesurfen. Ervaren en enthousiaste docenten. Uitgebreid activiteitenprogramma.

Adres: Calle Bodegueros 5
Telefoon: +49 (0)40 477 587
Website: Academia Atlantika

Spaanse les op het dakterras © Academia Atlantika
 

Taalvakantie aan het strand van Conil?
Deel deze pagina met je reisgenoten: